vineri, 23 mai 2014

CIUTANUL VOL 1 si 2
CIUTANUL VOL 2
Nr. pagini color: 106 full color
Format: 17x 25
Pret: 40 ron
COMENZI online: grajdeanu_mihai@yahoo.com

 CIUTANUL VOL 2
Continuarea poveştii tânărului fotbalist Mihai Dumitrescu este aşteptată de toţi pasionaţii de fotbal! “Ciutanul” volumul II, ne invită să descoperim noi intrigi, mistere şi poveşti din viaţa tânărului jucător de la Clubul de fotbal “Eroii”.

Oare ce se întâmplă cu Ani, prietena lui Mihai? Dar cu mama sa, care încă nu ştie ce face fiul său în timpul liber! Oare va reuşi Mihai să-l înfrunte pe Ivanov, marele patron al echipei “Eroii”? Ce se ascunde în laboratorul experimental Phoenix? Cine este defapt Alexandra, secretara lui Ivanov şi ce descoperă ea? Incepe campionatul de fotbal, unde Mihai isi etaleaza noile puteri fizice dobandite. , iar procurorul Badea se intalneste cu omul misterios si afla o versiune a adevarului despre moartea lui Stefan. 
Cele 100 de pagini  vă provoacă la întrebări şi răspunsuri, la o călătorie în lumea fotbalului în benzi desenate.CIUTANUL VOL 1
Nr. pagini color: 134 full color
Format: 17x 25
Pret: 30 ron 
COMENZI online: grajdeanu_mihai@yahoo.com

 CIUTANUL VOL 1
 MIHAI DUMITRESCU ,,CIUTANUL“  este un baiat timid si ganditor, elev  in clasa a XII-a, joaca fotbal la echipa liceului ,,Stefan Dumitrescu“.Mihai nu este foarte talentat la fotbal, fiind mai mult rezerva la echipa. Singurii lui prieteni  ANI  si fratele ei mai mic MARIO il incurajeaza de fiecare data si il apara in fata rautatilor colegilor. Mihai traieste impreuna cu MAMA lui intr-o casa veche si este ingrijorat de faptul ca au datorii la banca.estinul lui Mihai se schimba. Din senin este chemat  de catre un “scouter” la ECHIPA EROII.
Curios  si dornic sa cunoasca lumea  in care a trait tatal lui , Mihai se intalneste  la sediul clubului Eroii   cu PATRONUL IVANOV, care ii ofera  din prima, un contract avantajos de fotbalist profesionist, pentru noul sezon al campionatului si un cadou  de prietenie: tricoul  sfasiat cu numarul 10  al lui Stefan Dumitrescu din ziua meciului  mortii sale, tricou retras din echipa.
La sediul clubului Eroii, Mihai se imprieteneste cu ALEXANDRA, secretara  patronului Ivanov si  este consultat la vizita medicala de infricosatorul doctor principal al laboratorului Phoenix,  Dr. POPESCU. 
Decizia lui Mihai de a accepta contractul este grabita de Ivanov, care ii plateste datoriile. Este impulsionat si de gandul  ca ar trebui sa continuie ce a inceput  tatal lui la clubul Eroii. In acelasi timp, este avertizat de UN OM MISTERIOS, sa nu semneze.  Intrat in grupul clubului de fotbal Eroii, Mihai se confrunta cu  jucatorii de la club, in principal cu fotbalistul vedeta: CALU’ ILIE, care il tachineaza mereu pentreu statura lui firava, poreclindu-l “Ciutanul”.Doctorul Popescu  discuta  in secret cu patronul Ivanov despre  abilitatile presupus mostenite de Mihai de la tatal sau. Oare acestea ii vor fi suficiente pentru a face performanta? Talentul este mostenit, sau poate fii creat in laborator? Problema moralitatii in sport? Aceste intrebari isi au oare raspunsul in SERUL PHOENIX
Procurorul Badea George  investigheaza  in continuare cauza  mortii lui Stefan si se intalneste in secret cu secretara Alexandra pentru a discuta despre caz.
                                                                         -VA URMA-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu