Povestea


POVESTEA ROMANULUI GRAFIC CIUTANUL
Romanul grafic CIUTANUL spune povestea unei echipe de fotbal numita : FOTBAL CLUB EROII.
 Patronata de miliardarul/om de afaceri  IVANOV si condusa din teren de  talentatul  fotbalist nr. 10 STEFAN DUMITRESCU, echipa EROII obtine rezultate excelente si devine, ani la rand,  campioana si castigatoare a  numeroase  trofee.LABORATORUL  PHOENIX  este unul dintre cele mai bune centre de cercetare stiintifica din lume, cu scopul de a creste performantele fotbalistilor prin diferite EXPERIMENTE, care au contribuit la rezultatele bune ale echipei Eroii.

 Imaginea clubului EROII, de echipa perfecta, se spulbera odata cu decesul fotbalistului Stefan Dumitrescu in timpul unui meci de fotbal. Jucatorul se prabuseste pe teren si moare in drum spre spital. 
Tragedia lui Stefan Dumitrescu umple ziarele de sport unde este acuzat de dopaj, nascandu-se o adevarata CONSPIRATIE in privinta cauzei mortii lui.
Cazul  intra in atentia  procurorului BADEA GEORGE, care ii acuza pe patronul Ivanov si doctorii laboratorului  Phoenix  de crima, dar neavand probe concrete, dosarul  se inchide .  
In prezent, la 9 ani de la tragedie, echipa EROII este recladita cu jucatori noi, retraind inca momentele de glorie de pe vremea lui Stefan Dumitrescu.
Patronul Ivanov il  aduce la clubul Eroii  pe MIHAI DUMITRESCU (CIUTANUL) , fiul lui Stefan Dumitrescu .

Doctorii  laboratorului  Phoenix  sunt convinsi ca Mihai ar fi mostenit genetic anumite  abilitati de la tatal sau. Cu ajutorul experimentelor, Mihai ar putea  deveni un jucator mai bun decit Stefan Dumitrescu si ar reinvia echipa Eroii.
                                                          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu